Кадър и видео България Он ЕърБивш лидер на БСП посочи

...
Кадър и видео България Он ЕърБивш лидер на БСП посочи
Коментари Харесай

Миков: Големият проблем на БСП е, че не иска да погледне проблемите в очите

Кадър и видео " България Он Еър "

Бивш водач на Българска социалистическа партия уточни кой е най-големият проблем на партията. След слабият резултат на Българска социалистическа партия на парламентарните избори, не престават да валят мнения, по отношение на решението на водача на столетницата, Корнелия Нинова, да не подаде оставка. Тази вечер в " Денят ON AIR "  отговори на някои политически въпроси в ляво даде бившият ръководител на партията Михаил Миков. 

Дали изтича политическото време на Корнелия Нинова, Миков изясни по този начин: " Индикациите са че нейното време продължава, само че изтича поддръжката и доверието към Българска социалистическа партия, изтичат социалистите от Българска социалистическа партия. "

Според него няма никакво желание за смяна в стила и метода за управление на Българска социалистическа партия, която все  " по-малко може да убеди българския народ, че отбрана лявото. "

" За страдание, Българска социалистическа партия има няколко процеса на отлюспване на фрагменти на Българска социалистическа партия, единствено че в случай че е преди е имало какво да остане, то в този момент няма какво. Големият, тежкият проблем пред Българска социалистическа партия е, че  БСП не желае да огледа проблемите в очите , вътрешните конфликти са едно, оценката, която ти дава обществото, друго, и тя се видя в този момент, видя се и на предходни избори ", добави още пред " България Он Еър "  Миков.

Бившият ръководител на партията съобщи, че резултатът от изборите за партията е много индикативен за положението на левицата.

" Никога лявото в България не е било толкоз едва представено в Народното събрание ,  и България е най- бедната страна в Европейски Съюз, където огромната част от жителите би трябвало да осъзнаят ползите си в ляво.  И, когато заявиш, че си опция, би трябвало да има и резултат на изборите ", сподели още той.

Относно поддръжката на Българска социалистическа партия към партията на Слави Трифонов, той загатна за някои проекти.

" Партията на Нинова, в какво от ден на ден все се трансформира Българска социалистическа партия, мъчно може да даде рационални политически учредения за една такава поддръжка, каквато е поддръжката към Слави Трифонов.  А и явно има напред във времето и назад във времето на тази поддръжка ", уточни Миков.

И акцентира, че преди всичко Българска социалистическа партия би трябвало да се върне в ляво. 

" Може би е пристигнало време да се намерения за по-автентично ляво посланичество,  което да съставлява ползите на хората, които, явно не отидоха да поддържат обичайни представител на Българска социалистическа партия ", сподели още Миков.

Относно хипотезата - в случай че президентът Румен Радев даде третия мандат не на Българска социалистическа партия, а на Демократична България, Миков отговори сбито: " Той самичък ще си реши, той е в деликатна обстановка поради наближаващите избори. "

Според него огромният въпрос е не дали ще има държавно управление, а какво ще е и ще даде ли спокойствие на хората.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР