кадър и видеео: Нова твБоксьорът изкара вируса дни преди срещата

...
кадър и видеео: Нова твБоксьорът изкара вируса дни преди срещата
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Когато бях болен с COVID, бях в добро настроение, а ситиацията беше сериозна

кадър и видеео: Нова тв

Боксьорът изкара вируса дни преди срещата си с Антъни Джошуа.

Според него ключът към положителното здраве е постоянна подготовка.

Когато бях с Коронавирус, бях в положително въодушевление. Учудвам се на душeвността си, тъй като ситуацията беше доста съществено. Изкарахме го на смешка, само че беше в миг, в който не ми разреши да се приготвя.



Аз съм войник, излизам и се удрям. Трудностите са това, с цел да ги преодоляваме. Един Коронавирус не може да не уплаши. Разбира се, ограниченията би трябвало да се съблюдават ”, описа Кубрат Пулев в ефира на „ Събуди се ” по NOVA. 

Според него ключът към положителното здраве е постоянна подготовка, разходки в планината и вярно хранене. Пулев показа и усещанията от дуела на брат му – Тервел, в Танзания.

„ Винаги съм сериозен към себе си и околните ми. Тервел може доста повече, има доста качества. Понеже година и нещо не беше играл, не съумя да се отпусни. Противникът игра доста „ мръсно ” , сподели той.

Той показа, че с брат си работят добре дружно и се поддържат. Не се изправят един против различен в спаринг дуел, защото и двамата не отстъпват и се стига до съществени борби.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР