Кадър Х.Иванов, ФБ и тв 7/8Христо Иванов се пошегува с

...
Кадър Х.Иванов, ФБ и тв 7/8Христо Иванов се пошегува с
Коментари Харесай

Христо Иванов: Косата на Тошко никне обратно

Кадър Х.Иванов, ФБ и тв 7/8

Христо Иванов се пошегува с новата " бунтарска " прическа на Тошко Йорданов.

Ако би трябвало с полушега да отговоря - жегите стопираха, пристигна по-хладно време, в което се мисли по-добре, косата на Тошко Йорданов виждам, че е почнала да пониква назад и се надявам с течение на времето сътрудниците от ”Има подобен народ ” ще оценят нуждата страната да има постоянно държавно управление отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Това съобщи ръководителят на ПГ " Демократична България " Христо Иванов пред екип Евроком в Народното събрание за вчерашното изказване на водача на " ИТН " Слави Трифонов, че ще са градивна съпротива и за очакванията за сформиране на постоянно държавно управление с третия мандат, съобщи Фрог.

" Това е въпрос на отговорност, не е въпрос на страсти, на мусене. Въпрос на разговор, на намиране на формула и на разработване на тази формула. Тези неща ги подцениха те на стадия на първия мандат, в този момент е време да подходим професионално политически да осигурим ръководство на страната. Оставам с вярата, че здравият разсъдък в последна сметка ще стартира да работи. ", добави той.

" Пътят към тях е осъзнаването, че не са към този момент шоу, а са виновни политици. Абсолютно безконтролно би било да хвърлим страната към избори. И дано никой не остава с неправилно усещане, ние от " Демократична България " от избори не се боим, това за нас е като " риба във вода ", само че е безконтролно във връзка с страната и рецесиите, пред които сме изправени. ", уточни още Христо Иванов.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР