Кадър: Google MapsАмерикански военен кораб е влязъл на наша територия.

...
Кадър: Google MapsАмерикански военен кораб е влязъл на наша територия.
Коментари Харесай

Русия: Американски военен кораб е влязъл на наша територия

Кадър: Гугъл Maps

" Американски боен транспортен съд е влезнал на наша територия ". Това оповестиха от съветското военно министерство.

Става дума за " Джон Маккейн ", който съгласно руснаците, е пресякъл границата им в южната част на Приморския край в Далечния изток на страната. 

" Големият противоподводен транспортен съд на Тихоокеанския флот " Адмирал Виноградов " спря нарушаването на държавната граница на Руската федерация от разрушителя на американския флот " Джон Маккейн " в залива Петър Велики ", прецизират съветските военни, представени от съветските държавни медии.

Уточнява се, че американците са навлезли на два километра в съветска територия. След това " Адмирал Виноградов " посредством интернационалния информационен канал предизвестил чужденците за недопустимостта на сходни дейности.

Било е казано също, че руснаците могат да употребяват таранна маневра, с цел да прогонят натрапника. След това " Джон Маккейн " незабавно минал в неутрални води и не е направил повторни опити да навлезе на територията на Русия.

" Адмирал Виноградов " продължава да следи американския транспортен съд, а също по този начин на място е дошъл и корветът " Совершенный ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР