Кадър ГЕРБСтрастите между ГЕРБ и БСП се нажежиха преди изборите

...
Кадър ГЕРБСтрастите между ГЕРБ и БСП се нажежиха преди изборите
Коментари Харесай

ГЕРБ с декларация към БСП: Не можете да носите политическа отговорност

Кадър ГЕРБ

Страстите сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия се нажежиха преди изборите и евентуално по този начин ще е с всеки минал ден. 

Със скандал сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия стартира парламентарният ден.

Повод стана изказванието на депутата от ГЕРБ Маноил Манев, че преди ден в Чехия е бил арестуван Илия Стоилов, който е с ефикасна присъда за проведена от него незаконна група и е брат на депутата от Българска социалистическа партия Георги Стоилов, съобщи БНР.

От ГЕРБ упрекнаха социалистите, че не могат да носят политическа отговорност и да признават остарели неточности.

Социалистът Кристиан Вигенин упрекна ГЕРБ във фашистки обичаи. Правите внушения, акцентира социалистът.



Цвета Караянчева сподели, че декларацията на ГЕРБ не била обидна, а кардинална. А Таско Ерменков уточни, че герберите са нездравословни. Драгомир Стойнев подсети на парламентарния началник, че преди седмица е изискал министър председателят да пристигна в Народното събрание да рапортува за европриоритетите ни по време на немското председателство на Европейски Съюз и за тези по време на португалското председателство. " Воля " настоя да се спре с цирка. Веселин Марешки се засегна, че социалистът Георги Гьоков се обърнали към негова колежка с " Ма ". А Вежди Рашидов сподели, че не се усеща фашист. Георги Гьоков излезе да св разправи с Караянчева обяснявайки й, че я е боязън.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР