Кадър Георги Марков, ФБ и ТръмпПриликите между Бойко Борисов и

...
Кадър Георги Марков, ФБ и ТръмпПриликите между Бойко Борисов и
Коментари Харесай

ГЕРБ със силна подкрепа за Доналд Тръмп: Не се предавай, Доналд! Не се гаси туй що не гасне!

Кадър Георги Марков, ФБ и Тръмп

Приликите сред Бойко Борисов и Доналд Тръмп мъчно убягват.

Не е инцидентно, че елитът на ГЕРБ мощно поддържа антилибералната политика и жали за отиващия си американски президент и тръмпизмът като цяло.

Ето какво написа Георги Марков:

" Не се предавай, Доналд Тръмп! Не се гаси туй, що не гасне!

Приятели,

От президентския стол на Велика Америка слиза Доналд Тръмп. Най-голямата ПОЛИТИЧЕСКА ЖЕРТВА на ковид, само че на международната политическа сцена остава ЯВЛЕНИЕТО ТРЪМПИЗЪМ. НЕ НА ГЛОБАЛИЗМА! ДА НА ПАТРИОТИЗМА! ДА НА НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ! ДА НА ЗАЩИТАТА НА ГРАНИЦИТЕ ОТ НЕЗАКОННИ МИГРАНТИ! ДА НА НАЦИОНАЛНАТА ИДЕНТИЧНОСТ! ДА НА ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ – ДА НА КОЛЕДА, ДА НА МАМА, ДА НА ТАТКО.

Благодаря Ви, президент Доналд Тръмп! Защото осъдихте ИЗНОСА НА ДЕМОКРАЦИЯ. „ Арабската пролет “ стана извънредно „ ислямско лято “! Заличиха се от картата цветущи страни в Близкия Изток, в които при комунизма български лекари, инженери и служащи, изкарваха бели пари за черни дни. В Западна Европа тече обезглавяване от Ислямска страна на учители, свещеници, полицаи; изнасилват се и се убиват малолетни момичета; премазват се християни на Коледа, разстрелват се хора посред бял ден; палят се катедрали. Примери доста – Франция, Германия, Холандия, Австрия, Белгия и така нататък

Благодаря Ви, президент Тръмп, че се извинихте на сърбите за ужасната война на Клинтън през 1999 година в Сърбия – от бомбардировките починаха хиляди, включително деца и публицисти. За чий беше опустошен мостът на Нови Сад, където живеят и етнически унгарци.

Благодаря Ви, президент Тръмп, че ПОМИРИХТЕ НЕПОМИРИМОТО – стопански контракт, помиряване сред Израел и страни от Близкия Изток, сред Косово и Сърбия. Затова Ви поздрави и към този момент британският министър председател Борис Джонсън.

Благодаря Ви, президент Тръмп за фантастичното посещаване във Варшава и думите, че: „ Вишеградската четворка е новият мотор на Стара Европа! “

Г-н Президент, в Европа имате невероятни другари – легендата Виктор Орбан. Човекът, който имаше кураж да изгони руските танкове през 1989 година, а имаше кураж да изгони от Унгария и Сорос. Онзи „ светец “, на име Сорос, който на конгрес в Давос, Ви назова „ шарлатанин “. Както сподели, Стив Банън в Будапеща, Орбан беше Тръмп преди Тръмп да бъде Тръмп – 2014 година той се отхвърли от неолибералния комунизъм. Той „ болести “ полското трио Качински – Дуда – Моравецки, както и словенския министър председател Янез Янша. Днес в Будапеща идват „ остарели кримки “, като Вацлав Клаус, Саркози и Вилдерс. Но най-радостното е, че в унгарската столица при Орбан идват млади и високообразовани дестничари: новото френско знамение – 34-годишният професор Франсоа Белами, Тиери Боде от Холандия, Дъглас Мъри – създател на книгата „ Странната гибел на Европа “, Норберт Хофер от Австрия, фантастичната Джорджия Мелони, която ще ръководи Италия, Лоран Обертан от Франция, на телефона е постоянно Сантяго Абаскал от Испания и фантастичната нова звезда на Франция Марион Марешал. На телефона е постоянно и сръбският президент Саша Вучич.

Унгария обаче е дребна страна, както признава самият Орбан, и нейният глас в международните каузи е симетричен – дребен, само че се чува високо, по тази причина той имаше кураж единствен в Европа да Ви поддържа 2016 година и 2020 година

Но, всички те имаха потребност от съдбоносен глас на велика страна, каквато е Америка. Вие им „ дадохте “ този глас на квадрат. Та зад Вас стоят 75 МЛН. АМЕРИКАНЦИ – ЖИВИ И ИДЕНТИФИЦИРАНИ ИЗБИРАТЕЛИ ОТ УРНИТЕ.

Г-н президент Тръмп, ТРЪМПИЗМЪТ ще е постоянно жив! НЕ съдебна експертиза ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ! Обикаляйте страната, с цел да не Ви затворят устата – Вашите гласоподаватели имат потребност от Вас! Синът Ви Доналд Тръмп-младши е с Вас. Той е 30 година по-млад от Байдън, времето е негово.

Бог да Ви благослови! Бог да Ви пази! Бъдете здрав!

P.S: Приятели, благодаря Ви от сърце за големия интерес към посланието ми във фейсбук: „ Поклон на Доналд Тръмп “ от 7 януари 2021 година "

Георги Марков

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР