Кадър ФлагманМайката на 47-годишната Теодора Бахлова проплака пред Девети ден

...
Кадър ФлагманМайката на 47-годишната Теодора Бахлова проплака пред Девети ден
Коментари Харесай

Майката на изчезналата Теодора: Някой я държи на тайно място насила и я изнудва, а тя е болна

Кадър Флагман

Майката на 47-годишната Теодора Бахлова проплака пред Девети ден е, окайвам я, като че ли я няма към този момент! Хора, върнете ми дъщерята, няма да оцелее, тъй като е болна. Не знам кой свят да хвана. Разберете, познавам детето си, то не би протегнала ръка на живота си. Абсурдно е Теодора да се е самоубила! Някой я държи на скрито място на мощ и я изнудва, а тя подвига пулс 180, има язва на стомаха и е с диабет. Последните проучвания на кръвта й сочеха доста неприятни резултати, само че това в никакъв случай не било довело до самоубийството й, тъй като е доста мощна.

47-годишната Теодора Бахлова е известна в Бургас като една от богатите дами, добила сама парцели в морския град и столицата, посредством сполучливи покупко-продажби в интервала 2002-2010 година.

Екип на влезе в дома на 83-годишната Стоянка Бахлова на ул. „ Оборище ” №38. Всъщност апартаментът на първия етаж се води на друго име, нямащо нищо общо с семейството Бахлови, сочи информация в Имотния указател. На името на Теодора Ненкова Бахлова не се води никакъв парцел легално.

„ Този апартамент е напълно на Теодора, откакто разделихме парцелите по завещание сред нея и сестра й Таня. Наложи се обаче Теодора да го трансферира на различен човек, с цел да не ни го вземе банката ”, споделя през сълзи старата жена, която трепери в студения хол на дребното жилище, прозорците и вратите са отворени. Вътре всичко е разбъркано, явно е течал ремонт преди безследно да изчезне обитателката му.

Оказа се, че Стоянка е била в старешки дом в град Средец. Постъпила там след заминаването на Теодора за Англия преди 5 години. Нямало кой да се грижи за нея. Съпругът й Ненко Бахлов умрял през 2010 година. Стоянка се завърнала в жилището на ул. „ Оборище ” през август – по молба на Теодора. 47-годишната брокерка се прибрала на 24 август от Лондон и била във очевидно разтърсено здраве, желала да е с майка си.

„ Вижте куфарите й, не може да се е самоубила ”, подрежда старата жена в дребното коридорче и е уверена, че щерка й е трябвало да лети за Лондон още веднъж на 1 ноември. На 29 октомври, когато Бахлова изчезва в късния следобяд, съгласно майката, тя е спала единствено няколко часа сутринта. Към обед – към 13 часа пристигнал техен прочут – Станимир, който, по думите й, ги навестил, с цел да сменя някакви крушки.

„ Той не ни е родственик, от години се познават с Теодора, само че повече не мога да ви кажа за връзките им, другари са. После, следобяд, щерка ми беше унила, само че не плака. Когато излезе на открито, когато я видях за последно, единствено сподели, че оставя ключовете за синята си Тойота – в случай че се постанова да я разместим за улеснение на съседите. Тойотата към този момент я няма в двора, закарахме я на друго място ”, споделя окаяната майка.

Според Стоянка Бахлова внучката й Християна, на 22 години, живеела в столицата – в личен апартамент, закупен през 2010 година от майка й Теодора. Не знаела внучката й в този момент с какво се занимава, била прекъснала следването си като студентка.

Четвърти ден криминалистите от Първо РУ-Бургас не престават да смъкват записи от видеокамери на офици и жилищни здания в ЦГЧ – в сектор сред бул. „ Булаир ”, бул. „ Демокрация ”, ул. „ Гурко ” и ул. „ Александровска ”. Целта е да се види накъде е тръгнала брокерката в четвъртък по здрач, откакто е напуснала таксито при светофарите на бул. ” Булаир ” и пристанището.

Следите й се губят незабавно след постройката на КТ „ Подкрепа ”, не е пресичала бул. „ Булаир ” и по всяка възможност е тръгнала в посока точно на сектора, който изследват криминалистите.

Очаквайте по-късно продължение на следствието на Флагман.бг. Има ли връзка изгубването на Бахлова с парцели, задължения и банки?

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР