Кадър Флагман, личен архивБлизките на загиналото момче в асансьора не

...
Кадър Флагман, личен архивБлизките на загиналото момче в асансьора не
Коментари Харесай

Флагман: 24-годишният Георги е загинал в Бургас

Кадър Флагман, персонален списък

Близките на починалото момче в асансьора не могат да повярват в нелепата му гибел.

Трагедията с 24-годишния Георги Господинов потопи в тъга студентските общежития на Бургас в жк " Славейков ", където живеят над 1000 студенти, пише Флагман.бг.  Георги издъхна в един от асансьорите сред 9 и 10-ия етаж на блок 2. 

Причината за кончината му към момента не е ясна. Неофициалната информация, до която доближи Флагман.бг е, че е открит седнал до хладилника, висок към 1,20 метра. Малко преди този момент той е почнал да се изнася от общежитията.

Още щом потеглил от 11-ия етаж надолу обаче асансьорът аварирал и Георги е почнал да  вика за помощ. Две момчета, с които Флагман беседва, потвърдиха, че са го чули и незабавно са алармирали на домакина на общежитията, който се е обадил на поддържащата компания. Веселина Терзиева от " Лотос " ООД твърди, че се отзовали на сигнала за 10-ина минути, само че техникът намерил момчето мъртво. 

Репортер е видял, че металната решетка, която е заменила прозореца на асансорната врата, е изкривена. Не е ясно какъв брой време е траяла избавителната акция, само че за Георги към този момент е било късно. Не е изключено да е получил паник офанзива, съчетана с инфаркт от изживения смут. Усещането от клаустрофобия - боязън от затворени пространства, води до дефицит на въздух.

Тялото на младия мъж бе откарано в Съдебна медицина към 15:30 часа. Предстои аутопсия, която ще откри повода за гибелта.

Тялото на Георги бе изнесено към 15:30 часа

Георги Господинов бил момче за образец, безапелационни са негови състуденти.

В петък трябвало да отбрани дипломна работа за магистърската си степен по " Управление на туризма " в университет " Проф.д-р Асен Златаров ". Георги бил записан под №1 в листата, тъй като това била негова максима - да е първи и да се потвърждава всеки ден. През цялото си висше обучение той работил, с цел да се устоя, учил и бил доста работлив. За последно бил барман, споделиха негови другари, които са в потрес от случилото се. 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР