Кадър Флагман, Християна РадоеваИма ли връзка между изчезването на Юмер

...
Кадър Флагман, Християна РадоеваИма ли връзка между изчезването на Юмер
Коментари Харесай

Дъщеря на изчезнала брокерка в Бургас: Едно младо момче изчезва по абсолютно същия начин в центъра на града както майка ми. Един и същ човек е замесен

Кадър Флагман, Християна Радоева

Има ли връзка сред изгубването на Юмер Мехмед и това на брокерката Теодора Бахлова в Бургас с ареста на предприемача Станимир Рагевски. 

Апелирам всички медии, институции - както държавни, по този начин и частни, да възобновят следствието, написа Християна след ареста на предприемача Станимир Рагевски, съобщи Флагман.

Булфото. Вчера бе тарашен мерцедеса на Рагевски.



Дъщерята на брокерката по недвижими парцели Теодора Бахлова, която изчезна мистериозно през октомври предходната година в Бургас и към момента е в неопределеност, призова всички медии, институции да възобновят следствието. 

В профила си във Facebook тя качи фотография, на която са двете с майка си. И написа, че е бил задържан най-близкият " другар ", както го нарича Християна Радоева, на майка й. 

Рагевски, който се занимава с търговия на недвижими парцели и строителство, бе задържан в понеделник в един от офисите си в Бургас. По данни на проверяващите има бизнес връзки с изчезналия преди дни Юмер.

Кадър Флагман и Булфото. Юмер е бил част от групата на Митьо Очите.



Публикуваме целия пост на Християна Радоева без редакторска интервенция:

" Виждате ли тази фотография??? Тук една майка прегръща щерка си! Заради уроди, които предизвикаха изгубването на майка ми, към момента няма осъден!

Днес задържаха Станимир Рагевски - най-близкия “приятел ” на майка ми, с който последно е комуникирала! Защо ли? Защото едно младо момче изчезва по безусловно същия метод в центъра на града както майка ми! Един и същ човек е забъркан! Апелирам всички медии, институции, както държавни, по този начин и частни да възобновят следствието.

Станимир, който беше най-близкият другар на майка ми, след изгубването й не помни за нашето битие, с изключение на 2 седмици откакто майка ми изчезна да ми държи сметка за нейните персонални финанси, с които аз разполагах. Имаха и общи бизнес взаимотношения, от които майка ми и аз бяхме ощететени!

Този човек също по този начин сякаш откри известно количество опиат в колата на майка ми по данни на полицията, не е изработен оглед от полицията на колата, той персонално пеш е взел сякаш въпросния опиат и го е занесъл в полицията! Той твърди, че това е на майка ми, която в никакъв случай не е употребявала наркотични субстанции. Това за всички нас околните е за отклонение на полицията от значителното следствие! ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР