Кадър Флагман.бг18 дни няма вест от него, телефонът му е

...
Кадър Флагман.бг18 дни няма вест от него, телефонът му е
Коментари Харесай

Флагман: Янек от Дупница е отвлечен заради жена на гард на Галеви. Не се знае дали е жив

Кадър Флагман.бг

18 дни няма новина от него, телефонът му е изключен час и половина откакто отива на среща с гард №1 на Братя Галеви

Той е на 43 години, висок, добре комплициран, образован, някогашен играч по мотоциклетизъм, рекламно лице на мобилен оператор, неангажиран, живее и работи във Франция от 17 година насам, с съвършени маниери – прелъстителен и прелестен. Всичко това е Янек Миланов от Дупница. Той не е престъпно проявен, животът му тече честно, в никакъв случай не е имал алъш-вериш с мутрите. По подигравка на ориста и не по негова виновност се постанова да „ почисти сметки “ с една от най-страховитите фигури в района – гард номер 1 на Братя Галеви Васил Капланов-Каплата. 

Флагман.бг пръв оповести персоналната драма на Марио Миланов, брат на Янек, който ни сигнализира от Англия, където живее, за това, че брат му е липсващ на 31 юли, до ден-днешен от него няма и диря. 
Дотук Министерство на вътрешните работи разполага с данни, че към 23 ч. на 31 юли Янек се качва в джипа БМВ Х6 на Васил Капланов, сяда на предната седалка до него. Около час и половина по-късно има връзка с мобилния му телефон, проследени са клетките, през които са минали, само че по-късно телефонът заглъхва, а две денонощия по-късно в Кюстендилската прокуратура е формирано наказателно произвеждане за похищение. Обвиняем до този миг няма. Претърсен е автомобилът на Каплата, обискиран е той и домът му, както и офис на компанията му. От столицата идват два екипа от най-хубавите ни криминалисти, само че от Янек Миланов не е открит.  

Продължение в 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР