кадър флагман.бг, фейсбукИскаме доживотен затвор за виновните, за да не

...
кадър флагман.бг, фейсбукИскаме доживотен затвор за виновните, за да не
Коментари Харесай

Близките на Нури: Искаме доживотен затвор за виновните, за да не плачат други родители като нас

кадър флагман.бг, фейсбук

Искаме пожизнен затвор за отговорните, с цел да не плачат други родители като нас. Това обявиха родителите на Нури – Джелил и Гюлсюм Хюсеин, които се включиха в митинга в Айтос, с цел да почетат паметта на загиналия си наследник и двете си внучета. Те държат фотография, на която Нури е със брачната половинка си Фатме, която по знамение оцеля при тежкия случай, и двете им дечица, написа флагман.бг.

Джелил и Гюлсюм са намерили сили да дойдат на ул. „ Хаджи Димитър “, с цел да изискат заслужено наказване за гибелта на трите жертви. Почернените родители едвам стоят на краката си, плачат и молят да няма повече загинали почтени хора по пътищата, най-много деца.

„ Искаме пожизнен затвор за всички отговорни. Ние изгоряхме, само че да няма други изгорели. Да не плачат други родители като нас “, плачат те.

Почернените хора от с. Речица описаха сина си Нури като доста положително момче. При всяка опция помагал на бедните, а преди година е дарил на джамията в родното си село хладилен ковчег. Бил извънредно набожен. Освен че не близвал алкохол, Нури дори не желаел да поддържа връзка с хора, които пият.

Джелил и Гюлсюм споделиха, че снаха им Фатме сега е в доста тежко прочувствено положение.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР