Кадър: Фейсбук Виждам те КАТ - ВарнаПропаднала настилка, заснета на

...
Кадър: Фейсбук Виждам те КАТ - ВарнаПропаднала настилка, заснета на
Коментари Харесай

Ади и Виктор показаха пропаднала настилка на възлов булевард във Варна. Тв водещата: Това е като филм за земетресение в Япония

Кадър: Facebook „ Виждам те КАТ - Варна ”

Пропаднала настилка, снимана на бул. „ Христо Смирненски ” във Варна от фейсбук групата „ Виждаме те КАТ – Варна ”, демонстрираха водещите на „ Здравей, България ” по Нова Тв.

" Минавайте излключително деликатно в този сектор по бул. „ Христо Смирненски ” във Варна. ”, прочете какво е написал създателят на фрагмента Виктор Николаев.

„ На мен ми наподобява на филм за земетресение в Япония, където настилката пропада и хората се разделят на два континента. Не е за поверие, не мога да допускам. ”, допърлни Ади Радева.

„ На колаж наподобява, ще потърсим информация. Да не ни пускат нещо, което е било от предизборната акция. ”, продължи дебатите Виктор.



„ Да не ни пускат нещо от някакъв филм. Едната земя пътува наляво, другата надясно и след това си махат, тъй като има прелом. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
НАПИШИ КОМЕНТАР