кадър: Фейсбук/Съд в Москва осъди блогъра Кароматуло Джаборов на две

...
кадър: Фейсбук/Съд в Москва осъди блогъра Кароматуло Джаборов на две
Коментари Харесай

Блогър отива в затвора за груба шега с „коронавирусна атака” в метрото в Москва

кадър: Facebook /

Съд в Москва осъди блогъра Кароматуло Джаборов на две години и четири месеца отнемане от независимост в колония с общ режим. Миналата година той изигра " коронавирусна офанзива " в метрото, съобщи ТАСС. В особено готова режисура, той пада на пода на вагона и стартира да се гърчи, като провокира същински смут измежду пасажерите. Двама от неговите съучастници, Станислав Мелихов и Артур Исаченко, получиха условни присъди.

През февруари 2020 година Министерството на вътрешните работи на Русия заяви за ареста на мъж, който падна в вагон на метрото по линията Таганско-Краснопресненская и симулира неочаквана офанзива. Съучастниците му започнаха да крещят, че има рискова вирусна зараза, предизвиквайки суматоха измежду пасажерите. Впоследствие видеото се появи в мрежата.

По -късно блогърът изрази скрупули, а също по този начин изиска амнистия от хора, които бяха в колата и можеха да се уплашат поради шегата му. Той преглежда дейностите си като „ глупава смешка “.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР