Кадър: Фейсбук, Бойко БорисовНаложиха страх, какъвто не е имало от

...
Кадър: Фейсбук, Бойко БорисовНаложиха страх, какъвто не е имало от
Коментари Харесай

Борисов: Наложиха страх, какъвто не е имало от комунизма. Кръстникът на всичко това е Радев

Кадър: Facebook, Бойко Борисов

" Наложиха боязън, какъвто не е имало от времето на комунизма. Кръстникът на всичко това е Румен Радев ". Това съобщи на брифинг през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Депутатите от партията му ще се записват в пленарната зала, когато се гласоподава препоръчаното от " ИТН " държавно управление, само че ще гласоподават срещу него, разкри той след съвещание на изпълнителната комисия, където е взето това решение.

" Правят ми се за сполучливи за два месеца. Нула са свършили. Как децата на Янев и Манолова бяха назначени, когато бях министър председател. Защо не ги остъргахме? Нашата доброта ни даде подъл урок. Искаме от този безпорядък да сме на доста ръце разстояние ", сподели още той.

" Тази държавност ли желаеха Движение за права и свободи. Те играха брутално против нас на изборите. Отдавна не ни упрекват, че сме дружно с Движение за права и свободи. Те си направиха всички назначения по ВИК-тата и горските стопанства. "

" Трябва да създадат държавно управление, макар че завоюваха изборите с 0,5%. Или ще би трябвало да продължат безчинствата на Радев до президентските избори. "

" Ако вторият мандат стигне до нас, ще го върнем. Несериозно е Корнелия Нинова с 30 депутати да прави държавно управление. Нея от партията я гонят по Бузлуджа и й желаят оставката. Превърнаха страната в кръжок. Всичко е в ръцете на Слави Трифонов. "

" Сега приготвям едно шоу. Ще е доста забавно и ще има смехории. Нещастието, което ще ни сполети, единствено със смях ще се лекува. "

Той разяснява и решението Пламен Николов да бъде възможен министър председател в държавно управление на " ИТН ".

" Изглежда приветлив човек. Не се кокорчи. Въпросът е по какъв начин ще направи връзката със Слави Трифонов. Но за всяка решение би трябвало да има поддръжката на Станислав Трифонов. "

Според него при " този напън ГЕРБ се показа прелестно на изборите ".

" Такова мачкане на структурите. Вчера кметът на Годеч ми вика: " Пет барети ме пазят ". Жена му направи аборт. Това са изроди. При тоя боязън, отиват при компании, викат данъчни, отиват при хората, при учители, шефове на лечебни заведения. Резултатът на ГЕРБ е удивителен и благодаря на партията и на хората ", сподели Борисов.

На въпрос по кое време ще бъде оповестена кандидатурата на ГЕРБ за президентските избори Борисов съобщи:

" Когато му пристигна времето ". Според него " ще отидат на разновидността Румен Радев да безчинства до президентските избори ", тъй като " едно служебно държавно управление ще му е от изгода да му обезпечи служебна победа ".

" Сега го разбирам Станислав Трифонов. Изведнъж попада в сфера, в която няма познати. Навремето, когато спечелихме изборите трябваше бързо да диря министри. А аз познавах единствено пожарникари и служители на реда. "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР