Кадър ФБ, Отровното триоКато гледам как Борисов заобикаля София и

...
Кадър ФБ, Отровното триоКато гледам как Борисов заобикаля София и
Коментари Харесай

Хаджигенов: Гражданското неподчинение ще продължи до оставки на Борисов, Гешев и промяна

Кадър ФБ, Отровното трио

Като виждам по какъв начин Борисов заобикаля София и огромните градове, най-после ще стигне до там, че няма да има дупка, в която да се скрие. Защото ние сме хората и сме доста. Това сподели адв. Николай Хаджигенов пред DEBATI.bg.

" Гражданското неподчинение ще продължи до реализиране на настояванията, това е кристално ясно. Исканията са три: оставка на държавното управление на Борисов, оставка на основния прокурор Иван Гешев и смяна – да не корупцията да ни ръководи и да не позволим Гешев да стои на върха на прокуратурата, което е пъклен значимо. Това е. Лесно, простичко, изрично. Единствените договаряния, които са вероятни, стават на площада пред Министерски съвет. Тоест, ние сме подготвени да приемем оставката на държавното управление на Борисов в този момент и ще продължим, до момента в който това стане ", уточни той.

Той разяснява и случая при блокадата на пл. " Орлов мост ", при който Петър Кърджилов изля чашата си върху стара жена, за което бе задържан.

" Когато на експанзията се отговори с експанзия, се стига до безобразна простотия, което е грозно. Освен това дава опция на униформените, които единствено това чакат, да репресират някой жител. Аз не поддържам постъпката на Кърджилов – намирам я за тъпа и безотговорна, само че 72 часа задържане под стража, за нещо, което не е закононарушение, е страшна тъпота и принуда ", добави той.

Според него дамата е била подбудител.

" Дали е пратена от някой или е пристигнала самичка, за крайния резултат не е от голяма важност. Такива хора си има, даже не е нужно никой да ги праща. Това занапред ще се случва и всички протестиращи от цялата страна би трябвало да го имат поради ", акцентира Хаджигенов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР