Кадър ФБ, Нова твПровокатор на ГЕРБ ли е жената с

...
Кадър ФБ, Нова твПровокатор на ГЕРБ ли е жената с
Коментари Харесай

Случайната жена с бастуна от село, която предизвика протестиращите на Орлов мост, съвсем не е случайна а върл привърженик на ГЕРБ

Кадър ФБ, Нова тв

Провокатор на ГЕРБ ли е дамата с бастуна, поради която бе задържан някогашният пиар на кметицата на Младост Десислава Иванчева Петър Кърджилов?, написа OFFnews.bg

По-рано през днешния ден въпросната дама обикаляше палатковия лагер на Орлов мост, прочут и като Тиква стрийт или Каскет авеню, и съгласно хората там, дълго се е опитвала да провокира спор. До подобен се стигна откакто Кърджилов й лисна чаша с вода, а тя потегли да го постанова с дървената си пръчка.

В последна сметка гражданският деятел бе арестуван за 24 часа от полицията.

Протестиращите от палатковия лагер на Орлов мост са безапелационни, че дамата с бастуна е несъмнено пратен от ръководещите подбудител, който да инсценира гражданско неодобрение от дейностите им и в последна сметка да провокира ескалация на пристрастеностите. ГЕРБ пък даде конференция, на която изясни, че въпросната дама, пристигнала от село, по нейните лични изказвания, не е техен член.

Общинският консултант от Демократична България Тома Белев обаче показа фотоси, за които се твърди, че са от профила на въпросната дама, които ясно демонстрират политическите й пристрастия.

Ето ги:















Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР