Кадър ФБ Мария ЗахароваСпоред Кремъл в Русия има по-демократични стандарти,

...
Кадър ФБ Мария ЗахароваСпоред Кремъл в Русия има по-демократични стандарти,
Коментари Харесай

Русия: Избирателната система на САЩ е архаична, не отговаря на съвременните демократични стандарти

Кадър ФБ Мария Захарова

Според Кремъл в Русия има по-демократични стандарти, в сравнение с в Съединени американски щати.

Русия съобщи в четвъртък, че " архаичната " изборна система на Съединени американски щати, която не дава отговор на демократичните стандарти, и политизацията на медиите, са отговорни за американското разделяне и вълненията във Вашингтон.

Говорителят на външното министерство Мария Захарова съобщи, че щурмът на Капитолия от поддръжници на Доналд Тръмп е " вътрешна работа на Съединени американски щати ", само че виновност за това има американската система, предава БГНЕС.

„ Избирателната система в Съединените щати е архаична, тя не дава отговор на актуалните демократични стандарти, създавайки благоприятни условия за многочислени нарушавания, а американските медии се трансфораха в инструмент за политическа битка “, сподели Захарова пред съветските медии. " Това значително е повода за разцеплението в обществото, което в този момент се следи в Съединени американски щати. "

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР