Кадър ФБ, Бойко БорисовПремиерът Бойко Борисов се размина на косъм

...
Кадър ФБ, Бойко БорисовПремиерът Бойко Борисов се размина на косъм
Коментари Харесай

Лупа.бг: Борисов на косъм от тежка катастрофа, докато кара джипа

Кадър ФБ, Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов се размина на косъм от ужасна злополука, и то до момента в който персонално кара автомобил на НСО.

Видео демонстрира, че той едвам съумява да избегне непряк конфликт от връхлитащ го камион заради недовиждане . Още по-шокиращото е, че той излага на заплаха освен себе си, само че и министър Теменужка Петкова, която е на задната седалка на колата, написа Лупа.бг. 

Това за следващ път повдига въпроса може ли министър-председателят да кара самичък служебния автомобил на НСО. " Министър-председателят няма право да кара самичък и да се обръща, с цел да гледа в камерата “ - разяснява преди време ген. Владимиров във връзка случая с ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Въпросното видео е снимано и качено на формалната Facebook страница на премиера Борисов преди три дни, когато той дружно с министър Теменужка Петкова инспектира интерконектора с Гърция . Потребител с букви Blagovest Cvetanov обаче е изрязал сериозните 16 секунди от видеото и ги е качил в Youtube.

Вижте видеото и направете заключения сами: 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР