Кадър: Евроком“Ще подаря лично плюшен хипопотам на премиера Бойко Борисов,

...
Кадър: Евроком“Ще подаря лично плюшен хипопотам на премиера Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Шефът на Хиполенд Мариан Колев: Ще подаря плюшен хипопотам на Бойко Борисов и Иван Гешев

Кадър: Евроком

“Ще подаря персонално плюшен хипопотам на премиера Бойко Борисов, на основния прокурор, на основния хидроинженер в страната и на основния предприемач ”, съобщи пред предприемачът Мариан Колев, който през днешния ден беше подложен на инспекция от четири държавни институции. Това се случва единствено денс,след като Колев написа отворено писмо, в което подлага на критика властта.

Тази вечер по време на митингите стотици плюшени свине и хипопотами, закупени от веригата за играчки, ще бъдат подарявани на служителите на реда.

“Аз персонално съм сюрпризиран, че ни ревизират единствено от четири институции до този миг ”, съобщи той.

Колев беше безапелационен, че колкото и  проверки да му бъдат правени, съществени нарушавания няма да бъдат открити. Той добави, че се тормози не толкоз за бизнеса си, що се касае за децата си, поради обстоятелството, че единият му наследник към този момент пострада  при митингите.

Мариан Колев описа също, че през днешния ден от веригата са изкупени всички хипопотами и розови свине, като той допуска, че те ще бъдат употребявани в тазвечершния митинг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР