Кадър Евроком и Слави Трифонов, ФБИнтересен коментар направи Осман Октай

...
Кадър Евроком и Слави Трифонов, ФБИнтересен коментар направи Осман Октай
Коментари Харесай

Осман Октай: Опитаха да унищожат Слави Трифонов

Кадър Евроком и Слави Трифонов, ФБ

Интересен коментар направи Осман Октай за актуалната обстановка.

Задкулисието искаше да унищожи Слави Трифонов, само че не съумя. Народът се отвращава от Бойко Борисов. Младежите ще извършат революцията в България.

Това предвижда пред Фрог нюз политическият анализатор Осман Октай

Ето част от думите му:

" Колкото повече демонстрират нелепостите на Борисов, толкоз повече народът се отвращава от него. От това той единствено губи. Нека го излъчват всеки ден. Нека неговите министри, едни и същи пиари и едни и същи хора от котилото на „ Библиотекарите “ като Мадам В. да обикалят тв студията и да плюят по Слави, по митингите и т. н. И да възхваляват божеството Бойко с всички негови нелепости и опорни точки. Колкото повече виждаме това, толкоз повече митингът ще успее. Но знаете ли, в сегашните политически събития има нещо доста красиво.

Убеден съм, че младежите, родени след 1985 година ще извършат новата гражданска война в България. Те ще унищожат политико-олигархичния модел. И този развой ще продължи 5-10 години. Задкулисието, което обслужва Бойко Борисов видя, че митингът завоюва. С изборният резултат станахме очевидци на началото на края на модела Луканов. Същото това задкулисие сега опита да унищожи Слави Трифонов. Да го вкара в капан. Но не съумя. Той играе ексцентрично и вярно в интерес на митингите.

Сега всички от статуквото са озлобени. Виждате по какъв начин повтарят глупавите си и лъжливи опорни точки на Бойко Борисов. Ежедневните предавания от вкъщи му са безсрамни. Самият факт, че всички заедно нападнаха Слави Трифонов доказва, че цялата скица на задкулисието е пробита и няма по какъв начин да управляват обстановката. С обещанието на партиите на статуквото, че ще поддържат кабинет на Трифонов, беше изработен опит да се постави надзор върху протестните обединения. Но с отхвърли на Има Такъв Народ да излъчи кабинет, не им се получи. Всички, които в този момент повторят в един глас, че Слави е страхливец и не е направил държавно управление, стартират опорните точки на това задкулисие. "

Цялото изявление виж в 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР