кадър: ``ЕвроДикоФ````Този протест се различава. Аз в последните години съм

...
кадър: ``ЕвроДикоФ````Този протест се различава. Аз в последните години съм
Коментари Харесай

Бизнесменът Пламен Стоянов: Борисов ще падне до Нова година

кадър: ``ЕвроДикоФ``

``Този митинг се разграничава. Аз в последните години съм бил на съвсем всички митинги. По няколко характерности се разграничава от другите. Мнението желая да си изразя, аз имам внук на 4 години, който ми споделя да вървим да викаме ``Оставка``. Това съобщи предприемачът Пламен Стоянов-Дамбовеца в предаването ``ЕвроДикоФ``, излъчващо се по ТВ Евроком. Стоянов и синът му бяха измежду задържаните на първото Велико национално въстание, провело се на 2-ри септември.

В присъединяване си при Сашо Диков той свидетелства за потресаваща полицейска неучтивост при арестите.

``Два прочита имам. И аз не обичам конспирациите. Аз съм отишъл на митинга, бяхме аз с двамата ми сина, брачната половинка ми, приятелката сина ми и други две приятелки. Може да е чиста случайност, а другата опция е да е чисто дирижирано. В съда не можаха да дават доказателства. Аз опозиция мога ли да оказвам? Всеки може да оказва опозиция, ние не сме олигофрени. Мен ме душиха 7-8 индивида, един откъм гърба с две ръце ме душеше от самото начало. Изкарах повече от минута и половина, две, без въздух. На тия млади момчета не им е ясно, а и на тези, които ги инструктират, че захват през главата е опит за ликвидиране. Ако си на съревнование ще те дисквалифицират веднага``, показа Пламен Стоянов-Дамбовеца пред Сашо Диков.

``Казва ми ръцете на микробуса и смъкна раницата. Ти представяш ли си? Какво да направиш като ти душат детето? Обясних им на тези олигофрени, че ще имат проблеми``, описа още той.

Стоянов добави описа си с това, че служители на реда са си слагали колената върху него.

Той счита, че Канна Рачева (б.р. репортерката на bTV) и операторът ѝ са били преднамерено напръскани, с цел да не отразят грубия арест на него и сина му.

Според него провокациите на 2-ри септември са били проведени от най-високо равнище в страната.

``Той е пиле на грил. Той, в случай че падне, ще му лъснат всичките каши. Аз мисля, че до Нова година ще е реалност (б.р. оставката) и ще има шокиращи разкрития``, разяснява Пламен Стоянов-Дамбовеца тематиката за оставката на премиера Бойко Борисов.

Целия роман на Пламен Стоянов-Дамбовеца можете да изгледате след 9:40 във видеото:

 



 

fakti.bg

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР