кадър: Диема спортОрлите получиха гол още във втората минута,но успяха

...
кадър: Диема спортОрлите получиха гол още във втората минута,но успяха
Коментари Харесай

Лудогорец постигна пълен обрат

кадър: Диема спорт

" Орлите " получиха гол още във втората минута,но съумяха да осъществят цялостен поврат, вкарвайки 3 гола. Всичко се случи под проливния дъжд в Монтана.

Лудогорец реализира цялостен поврат като посетител над Монтана с 3:1 на " Огоста " в мач от 10-ия кръг на Първа Лига.  Това бе и още един дебют за Станислав Генчев отпред на орлите.

Попаденията в конфликта започнаха да валят още " от съблекалнята ". В 2-та минута домакините откриха резултата. Билал Бари асистира на Тони Тасев, който излъга Жорджан Икоко и по този метод не даде късмет за реакция на Владислав Стоянов. След гола Лудогорец стартира с масирани офанзиви и подхващаше напълно офанзивни дейности. В 11-та минута орлите възвърнаха равенството. Каули Оливейра центрира след корнер в наказателното поле, където Ихинио Марин се разписа за 1:1.

В началото на второто полувреме домакините стигнаха до цялостен поврат. Абел Анисе налвезе в наказателното поле и центрира на далечната греда към Благой Макенджиев, само че той не се намираше на задоволително добра позиция. В следствие Елвис Ману се оказа непокрит от отбраната на гостите и осъществя. В 87-та минута разградчание стигнаха и до трето попадение във вратата на Благой Макенджиев. След офанзива стартирана от Доминик Янков, който комбинира с Бернард и още веднъж си размениха по един пас зад тила на защитата, националът навлезе в наказателното поле като се разписа за крайното 3:1.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР