Кадър: DAZN4 милиона паунда ще прибере българският боксьор Кубрат Пулев

...
Кадър: DAZN4 милиона паунда ще прибере българският боксьор Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Daily Star: Кубрат Пулев прибира два пъти по-голяма сума от очакваното - 4 млн. паунда

Кадър: DAZN

4 милиона паунда ще прибере българският боксьор Кубрат Пулев след загубата от Антъни Джошуа в мача им нощес в Лондон. Това е два пъти по-голяма сума от предстоящото. Твърдението е на изданието Daily Star.

Победата на Джошуа пък ще му донесе към 15 милиона паунда. Шампионът в тежка категория ще завоюва същата сума, която взе и след триумфа си над легендата Владимир Кличко. Приходите от билети и от абонаменти в стрийминг платформата DAZN, която излъчваше мача, ще възлязат на към 10 млн. паунда, защото се чака събитието да е следено от 80 000 души. От тв права може да влязат още 3 милиона, а един милион ще пристигна и от спонсори.

Въпреки големите суми, съгласно осведомени, те са най-малко три пъти по-малко от това, което Кобрата можеше да проработи от първия си мач с Джошуа през 2017 година, който обаче не се състоя поради травма на българина.

Както е ясно, това бе втори мач за международната купа в тежка категория за Пулев. През 2014-а той загуби от тогавашния доминатор Владимир Кличко с нокаут в 5-ия рунд в Хамбург.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР