Кадър CNNВсички 1300 души на кораба, чийто двигатели отказаха вчера,

...
Кадър CNNВсички 1300 души на кораба, чийто двигатели отказаха вчера,
Коментари Харесай

Пътник от бедстващия край Норвегия кораб със смразяващ кръвта разказ

Кадър CNN

Всички 1300 души на кораба, чийто мотори отхвърлиха през вчерашния ден, близо до западния бряг на Норвегия, бяха избавени. Това обявиха публични лица в Норвегия, представени от BBC, като 11 души са ранени, заяви dir.bg .

``
реклама

На кораба Viking Sky множеството от пасажерите са британци и американци. Един от хората, които бяха евакуирани от хеликоптер, описа на локалните медии за избавителната интервенция.

" Хранехме се, когато корабът стартира да се тресе. Прозорците се счупиха и водата стартира да влиза в салона. Беше безпорядък. Що се отнася до евакуацията с хеликоптера, по-добре да не помни. Не беше занимателно ", сподели той.

Спасителната интервенция включваше няколко избавителни кораба и продължи през цялата нощ, а един от корабите имаше проблеми с мотора и двата хеликоптера бяха употребявани, с цел да спасят екипажа и този транспортен съд.

Норвежкият метеорологичен институт съобщи, че метеорологичните условия в региона са неподходящи, а вълните доближават височина до 10 метра.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР