Кадър БулфотоСамолетът с 25 хиляди ваксини каца около 7:00 часа

...
Кадър БулфотоСамолетът с 25 хиляди ваксини каца около 7:00 часа
Коментари Харесай

Пристига самолетът с още 25 хиляди ваксини

Кадър Булфото

„ Самолетът с 25 хиляди ваксини каца към 7:00 часа в София. След това медикаментите потеглят по два лъча София-Пловдив-Бургас и северния - Варна и Велико Търново.

Броят на искащите да се имунизират се усилва с всеки минал ден. Това е по този начин поради информацията, която българите получават.

Това съобщи в предаването " Неделята на NOVA " здравният министър порф. Костадин Ангелов.

Той уточни, че се усеща добре след имунизацията.

" Имах единствено лека сензитивност на мястото, където беше сложена инжекцията ", съобщи той.

" Страхът у хората, който се дължи на неналичието на информация, понижава. Това е поради множеството информация, която получават те ", безапелационен е министърът.

От компаниите производители на имунизациите ще се изискват оптималните данни за тях, с цел да може българските жители да създадат осведомен избор.

В момента се създава приложение, което ще бъде пуснато до дни и е ориентирано към общопрактикуващите лекари и всички жители. Tо ще бъде WEB основано и на него ще може да бъде открита най-новата информация за имунизациите, стана ясно от думите на министъра.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР