Кадър Булфото и ПиксабейСайтът Фрог нюз съобщи потресаваща новина, базирайки

...
Кадър Булфото и ПиксабейСайтът Фрог нюз съобщи потресаваща новина, базирайки
Коментари Харесай

Фрог нюз твърди: Делян Пеевски е пребит в Дубай

Кадър Булфото и Пиксабей

Сайтът " Фрог нюз " заяви потресаваща вест, базирайки се на свои източници.

Засега няма публично мнение за удостоверение, само че от изданието настояват, че  източниците им в българските служби са получили оперативна информация по случая.

Ето какво написа " Фрог нюз ":

" Бизнесменът и някогашен народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски е бил пребит. Това се случило в Дубай, а нападателите говорели на съветски език. Това оповестиха за Фрог нюз източници от българските служби, които получили оперативна информация за случая. Новината бе доказана и от хора от бизнес средите у нас, съгласно които това е станало преди десетина дни.

Олигархът, прочут с околните си връзки с премиера в оставка Бойко Борисов бил откаран с частен аероплан в Швейцария, където постъпил в профилирана клиника. Травмите били доста и множеството тежки.

В болница в Дубай са и няколко други българи, охранители на Пеевски. Те също са потърпевши при нападението, на което не могли да се опълчват. Слухове в София допускат, че силоваците, нападнали милионера са някогашни бойци от Спецназ – подразделението за специфични интервенции на съветското военно разузнаване. Известно е, че те са употребявани за сходни „ услуги “ при споразумяване на разногласия, свързани с огромни суми. "

Продължение в 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР