Кадър Булфото и гугъл мапсГоляма трагедия на старта на сезона

...
Кадър Булфото и гугъл мапсГоляма трагедия на старта на сезона
Коментари Харесай

Сервитьор загина в хотел в Поморие

Кадър Булфото и гугъл мапс

Голяма покруса на старта на сезона в Поморие. 

Сервитьор в дребен хотел е умрял при безразсъден случай. 

Драмата се е разиграла след вечерната му промяна на 16 юни, паднал е от третия етаж

Сервитьор от комплекс е умрял, падайки от третия етаж. Драмата се е разиграла на 16 юни – след вечерната му промяна. Той се е прибрал в обезпечената от работодателя му стая, която е в прилежаща къща, като малко по-късно е полетял от терасата си. 

35-годишният Йордан Делчев е умрелият сервитьор в Поморие. Той е от Пловдив и дошъл в морския град скоро за сезонна работа, научи Флагман.бг. 

По информация на локалните изрично се касае за безразсъден случай, а не за самоубийство или закононарушение. 

В злополучната вечер промяната на Йордан е завършила към 23 ч. Чувствал се изтощен и даже отказал на сътрудниците си да остане с тях за по едно пиво. Върнал се в стаичката си и няколко минути по-късно е излязъл на терасата, с цел да подиша въздух. По това време е имало човек на терасата на втория етаж, който е говорел по телефона. Двамата с Йордан са си разменили няколко думи. Вероятно, съгласно поморийци, Йордан се опитал да слезе на втория етаж, само че висящ на парапета на терасата, а секунди по-късно е паднал. Ударът в земята е бил съдбовен и той умрял на място.

Още в

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР