Кадър Булфото, БТВ и ФБ Недялков и НедковОт Консервативно-патриотично движение

...
Кадър Булфото, БТВ и ФБ Недялков и НедковОт Консервативно-патриотично движение
Коментари Харесай

Стъки и Недялков: Оставка на Бойко Рашков. Пращаме сигнал до ЕС и Репортери без граници

Кадър Булфото, БТВ и ФБ Недялков и Недков

От Консервативно-патриотично придвижване желаеха оставка на Бойко Рашков.

Ето какво пишат:

" Силовият вицепремиер и министър на вътрешните работи господин Бойко Рашков изиска известните тв водещи Биляна Гавазова и Златимир Йочев да бъдат уволнени от БТВ поради въпросите, които са му задали в ефир.
Това се случва в страна от Европейски Съюз и НАТО, издигнала правилата на либерализма и свободата на словото като водещи.
Човекът, одарен с най-вече репресивна власт и благоприятни условия по силата на професионалните си отговорности, размахва пръст на публицисти, неудовлетворен от сложени от тях въпроси.
Консервативно-патриотичното придвижване (КПД) възразява остро против похищението над независимостта на медиите и намесата в публицистичната им политика от страна на върховен държавен чиновник.
Настояваме за оставката на господин Бойко Рашков, който в последните дни свърза името си и с безпринципни уволнения на висши офицери от управлението на Министерство на вътрешните работи с дълготраен опит и престиж в системата.
Призоваваме принципала на служебното държавно управление – президента Румен Радев, да влезе в пълномощията си на обединител на нацията и поръчител за народна власт и да изтегли от кабинета изживяващия се като цензор вътрешен министър.
КПД ще изпрати сигнали до посланиците на страните от Европейски Съюз, както и до „ Репортери без граници “ за държанието и заканите на господин Бойко Рашков.

Консервативно-патриотично придвижване
Станислав Недков – Стъки, Недялко Недялков, Юлий Москов и жители "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР