кадър bTVВодещата на Преди обед“ по bTV направи забележка на

...
кадър bTVВодещата на Преди обед“ по bTV направи забележка на
Коментари Харесай

Деси Стоянова брани ефира си от политика: В това предаване няма предизборна кампания


кадър bTV

Водещата на „ Преди обед “ по bTV направи забележка на посетител в студиото да не смесва публичните и политическите тематики, които се разискват в предаването. Думите ѝ бяха ориентирани към артиста Валентин Танев. Коментирайки тематиката за зеления документ, митингите против него и имунизацията, любимецът на театралната аудитория съобщи, че е видял президентите на доста страни да се имунизират обществено и е чакал и българският държавен глава да направи това.

Думите му се видяха проблематични за водещата. Деси Стоянова прекъсна артиста и изясни, че „ Преди обед “ е предаване, в което няма политическа реклама за изборите. Колегата ѝ Сашо Кадиев се включи в нейна поддръжка и сподели, че в случай че Валентин Танев има политически послания, може да ги насочи в утринния блок или в предаването на Цветанка Ризова.

Танев одобри забележката без да се опълчи. Преди това той разяснява, че имунизациите са „ пай злато “, който в другите страни са употребявали, а българите са почнали да ги дават на други страни. „ Политиците ни си споделиха, че да си срещу, те прави готин “, разяснява Валентин Танев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР