кадър: БТВвидео: Бойко Борисов, фейсбукЕто какво се случи днес в

...
кадър: БТВвидео: Бойко Борисов, фейсбукЕто какво се случи днес в
Коментари Харесай

Цитиридис за случката на Бойко с жената на пътя: „Добре е, че само я е повозил”

кадър: БТВ

видео: Бойко Борисов, фейсбук

Ето какво се случи през днешния ден в шоуто на Цитиридис:

Водещият:

" Насред пътя премиера оказа помощ на жена, закъсала с колата си. Жената отивала към болничното заведение, с цел да прибере мъжа си, на който одеве поставили байпас. Тя оставила развалената кола на пътя, а Борисов качил дамата в джипката, което звучи умилително. Не предизборно! Жената има шанс, че единствено я е повозил, а не я е направил министър.

После водещият пусна клип от случката.

„ Много благо и драго ми стана. Добре че Бойко е пътувал към Плевен, че другояче можеше да закара дамата в Кърджали. Представям си тази жена, която отива при мъжа си в болничното заведение и му споделя: „ Скъпи, скапе се колата на пътя и пристигнаха 5 черни джипки със светлини. Викам си край, тук останах, а то било премиера Борисов. Качих се при тях, доста се тормозих. Снимаха ме в лайфа във фейсбук, само че ме докараха дотук. Ти по какъв начин си? И мъжът с байпаса споделил: „ Как по този начин се скапе колата? ”.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР