Кадър: БТВЦенко Чоков разказа в Тази сутрин, защото, след като

...
Кадър: БТВЦенко Чоков разказа в Тази сутрин, защото, след като
Коментари Харесай

Ценко Чоков: Аз съм диабетик. Падна ми захарта и влязох в заведението да хапна нещо сладичко

Кадър: БТВ

Ценко Чоков описа в „ Тази заран ”, тъй като, откакто е посетил ортодонт, е засечен в хранително заведение в София, откакто е с мярка „ домакински арест ”.

Ето по-важното от това, което Чоков сподели по БТВ:

„ Излизам от у дома, когато имам позволени от съда. Дори асансьорите не пущам без позволение. Този месец имам 10-15 дни позволение от съда да излизам, с цел да премахвам здравословните проблеми, които имам. Не виждам нищо лощо, че положението ми се усъвършенства.

Нима хората под домакински арест по време на дело не отиват някъде да обядват. Ако отидеш ортодонт не би трябвало да се храниш преди този момент, по-късно час и половина също не би трябвало да ядеш.

След като бях при зъболекаря, се отбих се за 10 минути да взема храна, защото на връщане ми падна захарта, а аз съм диабетик.

Отидох в най-близкото заведение да хапна нещо сладичко. Бяхме аз, мой сътрудник, жена му и чичо му. Имаше три торти за десерти и една бутилка минерлна вода с три чаши. Дамата си поръча едно кафе. Аз алкохол не съм употребявал, всичко е неистина. На другата маса против мен имаше двама мъже, здравеняци, личеше си, че са охранители. През цялото време телефонът им бе ориентиран против мен и ме снимаха. Сервитьорът ми сподели, че това е защитата на прокурор Гешев. Същата вечер фотосите се появиха в медиите. Не знам дали  решението да пуснат симките е тяхно или е в съгласие с прокурора, само че без единодушието на прокурор надали мога да излязат. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР