Кадър: БТВТоку що изпълнителният директор на Българската петролна и газова

...
Кадър: БТВТоку що изпълнителният директор на Българската петролна и газова
Коментари Харесай

Скачат ли горивата у нас? Ето отговорът на Андрей Делчев

Кадър: БТВ

Току що изпълнителният шеф на Българската петролна и газова асоциация Андрей Делчев разгласи в „ Тази заран ” по БТВ, че не чака повишение на горивата у нас.

Той бе запитан от Антон Хекимян дали ще има нарастване по отношение на спора в Персийския залив, където английски танкер бе арестуван от Иран.

Ето какво отговори Делчев:

„ Цените на горивата у нас зависят от цените на суровия нефт.   Има спад в цените на суровия нефт по ред аргументи, защото предлагането доминира над търсенето. Цените на вътрешния пазар имаха пик през юни, по-късно не мръднаха, а в този момент паднаха. Ако цените на суровия претрол вървят надолу, и тук ще падат, стига спорът сред Иран и Англия да се позволи. Надявам се страните вносителки на суровия нефт да дойдат с ниски цени на суровината в България.

Не чакам нарастване на горивата, в случай че, както споделих, спорът се реши, няма причина да има нарастване на цените. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР