Кадър бТВТази сутрин малко след 8 часа с мнения и

...
Кадър бТВТази сутрин малко след 8 часа с мнения и
Коментари Харесай

Тази сутрин от Варна на живо: В дебат се сблъскват кандидатите за кмет по бТВ

Кадър бТВ

Тази заран малко след 8 часа с отзиви и хрумвания ще се сблъскат претендентите за кмет на Варна в директно включване по бТВ. Според експресно изследване на " Маркет линкс " на мненията най-големи благосклонности има сегашният кмет на града Иван Портних, който се класира с утвърждението на 27% от интервюираните. На второ място след него е Костадин Костадинов с 12%, на трето е проф. Анелия Клисарова с 9%.

20% от запитаните в анкетата дават отговор, че все още на изявлението не знаят за кого ще гласоподават в деня на вота, а 18% са декларирали, че няма да отидат до урните в неделя.

Един от най-сериозните проблеми, които вълнуват хората във Варна е допускането на коли в Морската градина, откакто там не от дълго време имаше и смъртен случай на малко дете. Войната с колите се води от години, само че по този начин и остана не до дъно решен. 

Какви са позициите на претендентите по тази тематика и какви други хрумвания за ръководството на града имат, очаквайте в " Петел "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР