кадър: БтвСнимки и клипчета се въртят в мрежата и събират

...
кадър: БтвСнимки и клипчета се въртят в мрежата и събират
Коментари Харесай

През нощта на 31 декември в Рим стотици скорци са загинали заради фойерверките

кадър: Бтв

Снимки и клипчета се въртят в мрежата и събират отрицателни мнения. От години в района има предпочитание тази традиция за Нова година да отпадне. 

През нощта на 31 декември в Рим стотици скорци са починали поради фойерверките, оповестява локалното издание „ Roma Today ", представено от БГНЕС.

То разгласява фрагменти, на които се виждат десетки безжизнени  птици , изпопадали на земята.

„ Извинете, желанието ми да чествам се изпари. Стотици мъртви  птици “, написа един от създателите на видеото.

Международната организация за протекция на животните счита, че  гибел та на  птици те най-вероятно е обвързвана с гърмежите на  фойерверки те.

Скорци те несъмнено са умрели от боязън. Те може да са се сблъскали един с различен, да са се блъскали в прозорците или в електрическите стълбове. Нека не забравяме, че  птици те може да са умрели и от сърдечен припадък, съобщи прессекретарят на организацията Лоредану Дилио.

Ръководителят на италианското бюро на Международната организация за протекция на животните Масимо Компарото показа, че всяка година се молят да бъде въведена възбрана за потреблението на бомбички и  фойерверки , само че до момента опитите са били безрезултатни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР