Кадър бТВСлед като Антон Хекимян се издигна до шеф на

...
Кадър бТВСлед като Антон Хекимян се издигна до шеф на
Коментари Харесай

БТВ: Златимир Йочев и Биляна Гавазова ще водят заедно „Тази сутрин“ от 1 март

Кадър бТВ

След като Антон Хекимян се издигна до началник на новините в малкия екран, за която работи, доста скоро феновете ще видят неговият правоприемник в утринния блок.  Златимир Йочев и Биляна Гавазова ще водят дружно „ Тази заран “ от 1 март, това оповестиха публично от bTV. Вече е квалифициран и новият формат на предаването.

Двама опитни водещи – Биляна Гавазова и Златимир Йочев наследяват Антон Хекимян. Те ще продължат задачата на утринния блок на bTV да дава на феновете висококачествена ТВ публицистика – вести в действително време с живи включвания от страната, горещи политически диалози, следствия и най-значимите потребителски тематики, се споделя в прессъобщение на медията. 

Златимир Йочев се причислява към редакцията с най-голямо доверие в България – тази на bTV* – с 14-годишен опит в малкия екран. Повече от три години той е водещ на утринния блок на националната Bulgaria ON AIR, а пътят му в телевизионната публицистика стартира още през 2007 година в Българска национална телевизия. Оттогава до през днешния ден Златимир е придобил богат опит във всички сфери на публицистиката и новинарството – като кореспондент, създател, редактор и водещ на излъчвания и излъчвания.

Другият водещ на „ Тази заран “ ще бъде едно от най-разпознаваемите лица на утринния блок и новините на bTV – Биляна Гавазова. Тя ще продължи и своята графа „ Чети етикета “, която в последните години се утвърди като непокътнатото място за потребителски тематики в телевизионния ефир, като постоянно става мотив за необятни публични диспути, незабавната реакция на държавните институции, инспекции, експертни и консултативни препоръки за възстановяване качеството на живота на хората, и даже оферти за промени в законодателството.

„ Биляна и Златимир са сътрудници с потвърден журналистически опит в малкия екран и нямам подозрение, че ще продължат сполучливо задачата на „ Тази заран “ да показват първи на феновете най-важните тематики от деня и извънредните събеседници, топ специалистите и престижите по общественозначимите тематики. Пожелавам им триумф и не преставам да работя дружно с тях и екипа на предаването, с цел да задаваме стандарта за сполучлив утринен блок в България, “ разяснява Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV.

Освен новия формат с двама водещи, екипът на „ Тази заран “ ще вкара още нови детайли, които феновете ще видят от 1-ви март, всеки делник по bTV, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР