Кадър: БТВСега ще говорим много за Стефан и аз ще

...
Кадър: БТВСега ще говорим много за Стефан и аз ще
Коментари Харесай

Актьорът Иван Налбантов: Стефан Данаилов е загуба за нацията

Кадър: БТВ

Сега ще приказваме доста за Стефан и аз ще кажа, че Стефан е загуба за нацията. Такъв несравним актьор не се ражда всеки ден или всяка година. Каквото и да кажем за него, ще бъде правилно. Такива създатели се програмират на Олимп и се разпращат по света. Той бе усмивката на България.

Това показа в предаването ``Лице в лице`` по bTV артистът и публицист Иван Налбантов във връзка кончината на Стефан Данаилов.

,,Той викаше възпитаници у тях на подготовки и всички са му предани. Те са към този момент толкоз доста, че командват положителния усет на българския спектакъл и кино. България имаше потребност от подобен безапелационен и сантиментален воин, само че той не съумя да изиграе всичко, което Бог му беше дал``, добави Налбантов.

,,Той бе правилен на идеала. Вярваше, че в този социалистически блян има бъдеще. Не е добряк, с цел да се хване на хорото за лична полза. Стефан Данаилов обичаше еднообразно целия български народ и в този момент целият български народ ще страда за неговата загуба. Тепърва ни следва да разберем какво сме загубили``, разяснява в умозаключение артистът и непосредствен другар на Данаилов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорум


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР