Кадър: БТВРодителите на починалия 18-годишен Йордан Давчев в Пловдив обвиниха

...
Кадър: БТВРодителите на починалия 18-годишен Йордан Давчев в Пловдив обвиниха
Коментари Харесай

Родителите на починалия 18-годишен Йордан Давчев обвиниха лекарите за смъртта му

Кадър: БТВ

Родителите на умрелия 18-годишен Йордан Давчев в Пловдив упрекнаха лекарите за гибелта му. Той си отиде от този свят в локална болница, откъдето настояват, че момчето е постъпило прекомерно късно в лечебното заведение след претърпян случай. 

Случаят се проверява от прокуратурата, а в болничното заведение е почнала и вътрешна инспекция, оповестява " България Он Еър ".

18-годишното момче учело във Англия. В последния ден от ваканцията си в Пловдив претърпява пътен случай, при който си удря главата. Вече у дома той споделя, че има болки и повръща, по тази причина родителите му го закарали в болница. 

" Нямаше хематоми, нямаше заплаха за живота, споделиха, че ще го изпишат скоро ", показа бащата на умрялото дете - Йордан Давчев.
Момчето е настанено в Неврохирургично поделение, където прекарва два дни. Часове преди да почине, приказва с татко си по телефона и е съответен. Когато родителите му отиват в болничното заведение, виждат друго.

" Видяхме, че се задушава, търсихме сестра ", добави бащата.

Повикан е доктор, а момчето е преместено в друга стая, с цел да бъде реанимиран. За страдание, без триумф. 

От Университетската болница " Свети Георги " обявиха, че не са съгласни с изказванията на околните на момчето.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР