Кадър БТВРешават съдбата на д-р Заргар. Преписката за гражданството на

...
Кадър БТВРешават съдбата на д-р Заргар. Преписката за гражданството на
Коментари Харесай

Висши институции ще решат какво да стане с отстранения д-р Заргар

Кадър БТВ

Решават ориста на доктор Заргар. Преписката за поданството на доктор Абдулах Заргар е утвърдена от комисията на Министерството на правораздаването и е препратена за разглеждане в Президентството, оповестява

 
Това заяви в профила си във Facebook регионалният шеф на Разград Гюнай Хюсмен. Информацията си той е получил от министъра на опазването на здравето доктор Костадин Ангелов.

Както към този момент ви информирахме през вчерашния ден, доктор Заргар беше шеф на Многопрофилната болница в Исперих, само че защото няма българско поданство, той трябваше да напусне поста си.

В поддръжка на неговото предпочитание да стане български жител Инициативен комитет в града стартира подписка, в която се включиха близо 7 000 души. Хората упорстваха лекарят, който от 8 години управлява локалната болница и съумя да я възроди, откакто тя беше пред закриване с хиляди левове задължения и без личен състав, да остане да я управлява.

Сега се чака решението на вицепрезидента.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР