Кадър: БТВПозабравеният Бенчо Бенчев, който бе арестуван с Митьо Очите,

...
Кадър: БТВПозабравеният Бенчо Бенчев, който бе арестуван с Митьо Очите,
Коментари Харесай

Позабравеният Бенчо Бенчев се завърна в ефира: Какво като съм бил с Митьо Очите на една маса...

Кадър: БТВ

Позабравеният Бенчо Бенчев, който бе задържан с Митьо Очите, още веднъж се появи в ефира. Както е известно, против него има повдигнати обвинявания за укриване на Митьо Очите и владеене на муниции без позволение.

„ В момента се води следствие. Нека се знае всичко, кой съм крил в моя хотел, в моята къща в Турция. Аз съм бил с Желю Желев на една маса, значи ли, че съм станал президент. Какво като съм на бил на една маса с Митьо Очите, това закононарушение ли е. ”, съобщи в „ Тази заран ” по БТВ Бенчо Бенчев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Yann (преди 11 секунди) Рейтинг: 25970 | Одобрение: 11445 Бахти наглеца! Я го вкарайте в пандиза и да млъкне един път за постоянно. Тоя се мисли за всемогъщ. НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса. Напиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР