Кадър: БТВНе мога да откроя победител от дебата, това са

...
Кадър: БТВНе мога да откроя победител от дебата, това са
Коментари Харесай

Експерти за сблъсъка Ковачев-Станишев: Няма победител

Кадър: БТВ

Не мога да откроя победител от дебата, това са най-добре квалифицираните хора в двете листи на Българска социалистическа партия и ГЕРБ. Така разяснява по БТВ дебатът сред Андрей Ковачев и Сергей Станишев политологът от Тренд Димитър Ганев.

Станишев беше прикрит от акцията, виждам в този момент за първи път негова изява, евентуално това се дължи на вътрешнопартийните несъгласия, добави Ганев. Според социолога Кольо Колев също няма безапелационен победител от дебата. Ако Ковачев приказва пред млади юпита, той е неоспорим победител в този клас. " Учудих се на Станишев по какъв начин не го захапа, че по кое време с изключение на положително място за бизнес, по кое време ще стане положително място за живеене. Ако се приказват пред тези 42%, които са небогати, безспорният победител е Сергей Станишев ", акцентира Колев.

" Темите, които се засягат в дебатите не са тези, които вълнуват хората в България. Те няма да се решат от европейския, а от български спор. Андрей Ковачев беше в отбранителна роля, когато се говореше за свадите, а при Станишев - значителните разлики сред Българска социалистическа партия и ПЕС за Истанбулската спогодба ", уточни Ганев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР