кадър бТВНай-малкият проблем, за който трябва да мислим при еднин

...
кадър бТВНай-малкият проблем, за който трябва да мислим при еднин
Коментари Харесай

Николай Василев: За нови избори най-малкия проблем са парите. По-лошо е безвластието и хаоса

кадър бТВ

Най-малкият проблем, за който би трябвало да мислим при еднин възможни нови парламентарни избори, са парите. Реалният проблем следователно ще са хаоса и безвластието, които ще доведат до прекъсване на доста процеси в страната. Това счита Николай Василев.  

По думите му е значимо да се образува държавно управление, което да продължи курса на България към еврозоната.

„ България закъсня с десетилетие, само че ще ни одобряват, в случай че продължим напред и не се откажем “, безапелационен е той. На въпрос може ли политическата неустойчивост да забави процеса, Василев изясни, че страната ни няма стопански проблеми, свързани с възможното участие в клуба на богатите и може да стане част от него, в случай че „ новото държавно управление не даде заден ход, а следва към този момент заложения курс “, разяснява той пред бТВ.

Попитан по какъв начин се отразява несигурната конюнктура сега на бизнеса, икономистът уточни, че по-голяма рецесия от тази сега надали ни чака.

„ Трябва политиците да убедят българските жители да се имунизират. Ако се реши медицинският въпрос, значи бизнесът и стопанската система могат да тръгнат по по-добра крива нагоре “, сподели Василев.

„ Винаги е добре да има промени – и в живота, и в политиката. Всичко е добре, когато свършва добре. Казах го през 2009 година, когато (НДСВ) излезе от политиката. Не се знае дали ерата на Бойко Борисов е завършила, това ще го решат настоящето потомство политици. За нас, българските жители, е значимо какво ще стане в тези месеци, само че по-важно е какво ще се случи в дълготраен проект, дали след 5 години България ще е част от Шенген и Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР). Това би трябвало да бъде водещ приоритет “, безапелационен е Василев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР