Кадър: БТВМинистър-председателят в периода 1997-2001 г., бившият лидер на СДС

...
Кадър: БТВМинистър-председателят в периода 1997-2001 г., бившият лидер на СДС
Коментари Харесай

Иван Костов разказа за лъжите на прехода

Кадър: БТВ

Министър-председателят в интервала 1997-2001 година, някогашният водач на Съюз на демократичните сили и ДСБ, някогашен народен представител и сегашен шеф на Центъра за разбор и ръководство Иван Костов описа в утринния блок на БТВ за книгата си " Свидетелства за прехода ".

„ Посткомунистическото общество е главната спънка за реализиране на прехода “, съобщи той и изясни кое е това общество: „ Това са тези хора, които не можаха да одобряват задачите на прехода – те, техните медии, партии. Тези хора постоянно са били против самите цели на прехода “.

Костов е безапелационен, че доста са лъжите на прехода. „ Но анатомията на митовете са нещо доста комплицирано. Митовете потеглят от самата неверна рецепта на прехода. Тази рецепта е една и съща за всички комунистически страни “, добави той.

Иван Костов съобщи, че в самото общество не е имало цялостно единодушие за осъществяване на декомунизация. Това той дефинира като своя неточност, само че и неточност на тези, които са управлявали след него.

Той подсети за едни стикери, които е имало по всички магазини и те са съдържали три признака. „ Това беше едно време страната. Те бяха близки до партии. Ясно беше на кой бяха тези момчета “. " Аз не съм видял такива момчета обаче в синята партия. Те не се деляха на сини и червени тогава ", добави Костов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР