Кадър БТВМика Зайкова критикува съпартийците си от ИТН.Необходими са не

...
Кадър БТВМика Зайкова критикува съпартийците си от ИТН.Необходими са не
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Аз съм бабата на България. Лошото е, че не ме слушат. Моите хора в ИТН са млади и неузрели за политика

Кадър БТВ

Мика Зайкова подлага на критика съпартийците си от Има Такъв Народ.

Необходими са освен ваксини а и медикаменти, има ли мигрантска рецесия, има - тя е на вратата ни, сподели в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " на Българска национална телевизия Мика Зайкова. Според нея в предлагането на държавното управление за актуализацията на бюджета са липсвали много неща.

" Но на тези, които споделят, че не е нужна - разходните тавани са достигнати, държавното управление даже да усили приходите, част от тях са проинфлационни. Инфлация има, хората го усещат по джоба си, даваме повече пари в магазина, трябваше да се направи нещо за приходите на бедните ", сподели Зайкова.

Аз съм бабата на България. Ако е рекъл Бог, съм подготвена да открия и идващото Народно заседание. Лошото е, че не ме слушат и не четат надписа на Народното събрание. Народът ни сподели, че би трябвало да работим дружно.

Моите хора от Има Такъв Народ са млади и още не са узрели за политика. Депутатите би трябвало да помним клетвата, в която се споделя да работим единствено за България и за народа. Все отново направихме нещо в този парламент - бюджет. Мъка ми е, че отново започваме отначало и резултатът ще е същият най-вероятно - никой няма да има болшинство, сподели още Зайкова

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР