кадър бТВМария Цънцарова, която тази вечер води предаването 120 минути

...
кадър бТВМария Цънцарова, която тази вечер води предаването 120 минути
Коментари Харесай

Цънцарова обърка Десислава Атанасова, депутатът сложи в устата на Борисов думи на Лукашенко

кадър бТВ

Мария Цънцарова, която довечера води предаването " 120 минути " по бТВ съумя да обърка госта си Десислава Атанасова от ГЕРБ, съобщи 

Ситуацията се разигра за секунди. Журналистът цитира думи на Александър Лукашенко - президентът на Беларус, против който сега има гневни митинги. Лукашенко даде обещание да си тръгне от власт след промени в Конституцията. Точно по тази линия бе и въпросът на Цънцарова: Чии са думите.

Атанасова обаче ги постави в устата на Борисов. Последва малко безмълвие.

" В никакъв случай не може да се направи сходен паралел, тъй като за тирания в случай че се приказва, няма да излъчвате митингите. Обърках, тъй като може би не съм се замисляла. Очаквах, че ще ме провокирате с откъс на Бойко Борисов ", оправда се Атанасова.

" Смущава ли Ви, че са едни и същи? ", попита Цънцарова.

" В смисъл? ", отвърна Атанасова.

" Не играем игра.Предложихме няколко основни неща - смяна в конституцията, рестарт на страната. Такива въпроси бяха сложени от хората. Имаше доста голям брой, не чухте ли този зов? ", попита още Десислава Атанасова.

" Хората виката " Оставка ". Не ги ли чувате? ", отвърна журналистът.

" Чуваме доста добре. Има избори след няколко месеца. Нали си представяте оставка в този миг? Без бюджет… на фона на тази пандемия кой ще носи отговорност? ", уточни Атанасова.

Интервюто обаче не завърши до тук. Стана ясно още, че Атанасова, която е ръководител на краткотрайната парламентарна комисия за новата конституция, няма визия кой е неин създател. Подозирала обаче, че първият вид бил написан от някогашния към този момент правосъден министър Данаил Кирилов. Атанасова уточни, че към този момент има конституционалисти, дали единодушието си да вземат участие в дебатите за новия главен закон. Имена обаче не загатна.

" Не виждам смисъл да поканвам Данаил Кирилов в комисията. Не знам кой е създател на плана за конституцията. Подозирам, че той е създател на първия вид. Да, подписали сме се под текстовете. Имаше и група, която редактира. Смятам, че той беше създател на злощастния план. Не ме карайте да давам оценки на сътрудници. Проектът бе злощастен, по тази причина не видя бял свят ", уточни Атанасова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР