Кадър: БТВКакво се случи днес в шоуто на Цитиридис?Водещият започна

...
Кадър: БТВКакво се случи днес в шоуто на Цитиридис?Водещият започна
Коментари Харесай

Николаос Цитиридис: „? Кажете, как да се отнасяме с уважение към депутатите, а не към като добитък?”

Кадър: БТВ

Какво се случи през днешния ден в шоуто на Цитиридис?

Водещият стартира шоуто си по този начин: 

" За положително или неприятно, изборите не са трансформирали доста. Европейският съд за правата на индивида, още веднъж осъди България, поради правосъдно решение. Каква класика.

Ще ви опиша:

„ Става въпрос за случай от 2013 година в Благоевград. Тогава локалният водач на ДСБ - Калоян Ханджийски, окачва коледна шапка на статуята на Димитър Благоев в центъра на града и го трансформира в дядо Мраз. Ханджийски бил арестуван и наказан да заплати 100 лева санкция за постъпката си. След решението на съда Ханджийски споделя следното: „ За мен това е победа на демокрацията и се надявам повече да няма такива брутални нарушавания на човешките права у нас ”.

Водещият продължи: „ Пичага, ти в миналото бил ли си пенсионер в България? За да приказваш за брутални нарушавания на човешките права? Знаете ли какво е нарушение на човешките права? Да искаш да помагаш на хората, да се бориш за доверието им, да отидеш на избори, да правиш акция по време на пандемия, да чуваш проблемите на гласоподавателите и най-после Борисов да каже: „ Давам 10 дежурни депутати на Слави Трифонов ”!Да се отнасяш към народни представители като към книга, за подпиране на маса? Кажете по какъв начин да се отнасяме с почитание към депутатите, а не към като добитък, който може да бъде раздаван? ”, попита водещият.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР