Кадър БТВЖената, пострадала след като ледена висулка се стовари върху

...
Кадър БТВЖената, пострадала след като ледена висулка се стовари върху
Коментари Харесай

Жената, пострадала от ледена висулка в София: Започна да тече много обилно кръв, очевидно главата ми беше сцепена

Кадър БТВ

Жената, потърпевша откакто ледена висулка се стовари върху нея на ул. " Й.В.Гурко " описа за ужаса: " Много мощен удар, след което стартира да тече доста щедро кръв, явно главата ми беше сцепена ", споделя. Свидетели незабавно звънят на 112, идва кола за спешна помощ, която откарва потърпевшата в " Пирогов ", написа " ".

" Със сцепена глава съм. Комоцио и доста мощно главоболие. Засега, популярност Богу, е единствено това, само че в случай че беше някое дете, в този момент щяхме да приказваме за следващия драматичен случай ", споделя Светлана Перперлиева. Минути след случката към този момент има предупредителни табели - " Внимание, падащ лед от покрива! ".

" Ние, жителите, я преместихме, с цел да може да предотвратим вероятно други произшествия. Беше като табела, която не е поставена за предназначението си, а да седи в профил ", споделя очевидецът на случая Анатоли Цаков. " Нямаше такива табели. Не съм видяла. Но по този начин ли се затваря рискова зона? С табелка? ", пита потърпевшата Светлана.
 
Според Държавната организация за електронно ръководство табели е имало. " Тези табели са от тази страна и от всички други страни. Граждани ги бутат тези табели и ги реалокират ", споделя Кирил Дойчинов, основен секретар на Държавна организация " Електронно ръководство ".

По думите му ледът не може да бъде измит от покрива на постройката, който е с медни керемиди и е монумент на културата. Могат единствено да предизвестяват за заплахата. " Ние нямаме право да стопираме достъпа на жителите до тротоарната мрежа. Столичната община също не може да го направи ", споделя Дойчинов.

" Пълна безнаказаност и безхаберие. Опасно е да вървим по улиците, рисково е да чакаме на пешеходни пътеки, рисково е да пием мръсна вода, рисково е да дишаме замърсен въздух, рисково е в България ", разяснява потърпевшата Светлана. Казва, че ще търси правата си в съда.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР