Кадър БТВИспания беше един превъзходен пример за европейско толерантно развитие

...
Кадър БТВИспания беше един превъзходен пример за европейско толерантно развитие
Коментари Харесай

Бранимир Ботев: Испания може да се окаже началото на доминото, което тръгва да пада в рамките на ЕС


Кадър БТВ

Испания беше един великолепен образец за европейско толерантно развиване на страна, претърпяла доста, натрупала доста тъга през последната година от своето развиване и съумяла доста бързо да започва в областта на европейските полезности, притежател на които тя е през вековете. Това сподели в предаването „ Лице в лице ” Бранимир Ботев, шеф на Европейски институт за тактики и разбори, чието семейство живее от 20 година в Испания.

Проблемът е, че все още този нарастващ фракционизъм може да се окаже началото на доминото, което потегля да пада в границите на Европейски Съюз.

Той счита, че няма да се стигне до едностранно оповестяване на самостоятелност.

„ Ще се търси някаква по-умерена, по-гъвкава формула. Господин Пучдемон би трябвало да избере – дали да бъде запомнен като демона на пуча в историята на модерна Европа или да бъде запомнен като почитател на Карл Велики, чието име носи, тъй като Карл Велики е наименуван бащата на Европа и обединителя на Европа ”.

Когато за първи път територията на графство Барселона бива образувана при започване на 9 век като независима територия, тя се назовава Марка Испаника – Испанската Марка, и тя е част от франкската империя на Карл велики, напомни Бранимир Ботев.
 
Проблемът тук е доста по-сериозен, той надвишава надалеч границите на Каталуния и на Испания, сподели Бранимир Ботев.

„ От историческа позиция графство Барселона е обхващало една не дребна част от Югоизточна Франция – надалеч по-на север от Перпинян. Пе забравяйте, че първият човек, който сподели, че поддържа испанското държавно управление в това да бъде единна Испания, беше френският президент Еманюел Макрон ”.

„ В продължение на няколко поредни управления на националистически насочените партии в Барселона има големи финансови проблеми и афери, за което примерно Жорди Пужол беше наказан, Там се откриха милиарди трансферирани пари.

Има ужасно терзание в елита на тази партия, че ще стартира инспекция в Андора, за което се приготвя съглашение сред испанското и френското държавно управление, защото Андора е на двойно послушание, на Франция и на Испания, при което при подозрения за огромни финансови спекулации и за политическа корупция по високите върхове, ще се желае откриване на банкови сметки и банкови секрети,  Когато има доста огромни ползи и тези ползи се нуждаят от политически чадър, всичко е допустимо ”, добави Бранимир Ботев.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР