Кадър бТВЕдин от силните хора в парламентарно представена партия атакува

...
Кадър бТВЕдин от силните хора в парламентарно представена партия атакува
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Бойко Борисов иска да е Ахмед Доган в Банкя

Кадър бТВ

Един от мощните хора в парламентарно показана партия нападна остро премиера в оставка. Краткият отговор  на въпроса ще имаме ли среща с ГЕРБ за поддръжка на плана им за държавно управление е " не ". Ние сме поредни в цялата акция за какво би трябвало да си отиде това държавно управление и няма безусловно никакви учредения да водим такива диалози. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов.

Не е правилно, че сме най-близо идеологически с ГЕРБ, тъй като идеологията на ГЕРБ е корупцията - няма никакво съображение да беседваме с тях. Те би трябвало да схванат, че с в безспорна изолираност и никой не желае да ги поддържа, акцентира той.

Не знам дали номинираният за министър председател от ГЕРБ Даниел Митов е схванал, че е употребен. Мечтата на Борисов от дълго време да е Ахмед Доган в Банкя – да дава нареждания по телефона на подставени лица. Ще предложа на сътрудниците от парламентарната ни група изобщо да не вървим на среща, тъй като това може да породи спекулации. Не би трябвало да се водят никакви разговори с ГЕРБ. Те би трябвало да схванат, че са съпротива, а не да се държат като ръководеща съпротива - тъй като сега се разпореждат с бюджета, назначават хора по бордове и така нататък Трябва да предприемем ограничения в тази посока. Няма нещо, което да не може да бъде поправено от едно ново държавно управление, въпросът е дали ще има такова, съобщи Атанасов.

Очевидно е, че ГЕРБ не може да сформира държавно управление. Тук на ход е втората политическа мощ, чакаме техните решения. Засега не сме водили диалози с тях. Смятам, че късият отговор дали ще има държавно управление или нови избори е 50:50, уточни той.

Борисов би трябвало да почита институциите. Той не е стъпвал в Народното събрание година и половина, а е определен за министър-председател. Да пристигна в Народното събрание и да изясни за Плана за възобновяване и резистентност, това е негова отговорност. Могат да му бъдат заложени най-различни въпроси. Как може такова нещо, това не ме за първи път. Преди време беше нарекъл депутатите безделници, такова му е отношението към  Народното заседание, сподели съпредседателят на " Демократична България ".

В коментар на думите на Борисов, че съперниците му кат да унищожат ГЕРБ, даже и физически, Атанас Атанасов съобщи: " Както я е подкарал, той самичък ще си унищожи партията ", написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР