Кадър: БТВДоц. Петър Чолаков направи интересен коментар за новия апартамент

...
Кадър: БТВДоц. Петър Чолаков направи интересен коментар за новия апартамент
Коментари Харесай

Доц. Чолаков за новия апартамент на Цветанов: Съмнително е, остава неприятен вкус в устата, но няма да му падне главата

Кадър: БТВ

Доц. Петър Чолаков направи забавен коментар за новия апартамент на Цветан Цветанов в столичния кв. „ Изток ”. Според мненията апартаментът е закупен на цена, надалеч по-ниска от пазарната и идната седмица прокуратурата стартира инспекция по случая.

„ Съмнително е, противен усет ще остане в устата, само че се колебая, че ще се стигне до някакви особени последици. Няма да падне главата на господин Цветанов.

Преди 10 години помните какво се случи с 6-те жилището на Цветанов. Яне Янев разяснява тематиката, само че след това по време на мандата  на ГЕРБ стана политически консултант на Борисов. Шефът на Национална агенция за приходите изрече някакви съображения с парцелите на Цветанов, а по-късно бе повдигнат в депутатските листи на ГЕРБ. ”, съобщи доцент Чолаков.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР