Кадър: БТВДалавера за 200 хиляди евро с цел провокация на

...
Кадър: БТВДалавера за 200 хиляди евро с цел провокация на
Коментари Харесай

Александър Сиди: Билбордовете с еднополови двойки са далавера за 200 хиляди евро

Кадър: БТВ

Далавера за 200 хиляди евро за провокация на българското общество ”. Така националният представител от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди дефинира билбордовете с еднополови двойки, които се появиха в няколко града на страната.

Миналата седмица от ВМРО обявиха, че това е „ проява на надменност и подигравка с вековната ценностна еднаквост на българите ”.

Сиди акцентира, че персонално той нямал проблем с гей хората, само че съгласно него с акцията се цели провокация на обществото тъкмо преди християнските празници.

„ Някой в европейската комисия е дал 200 хиляди евро. Това е планът за България – 200 хиляди евро. Така настояват на техния уебсайт, че са спечелили план за 200 хиляди евро, с който ще демонстрират, че ето – видите ли, има проблеми в тази общественост и че те би трябвало да бъдат решавани с билбордове, със срещи с организации, които по този начин или другояче ги поддържат ”, разяснява депутатът в „ Лице в лице ” по БТВ.

Според Сиди проблемите на ЛГБТ общността би трябвало да бъдат решавани посредством разговор с политиците: „ Ако имат някакви проблеми – дано да седнем и да ги решим. Да забележим къде са проблемите, какво оферират те и какво би могло да се случи тъй че да бъдат узаконени тези права ”.

Един от билбордовете в Пловдив беше свален, откакто незнайни лица го заляха с багра, а по-късно го скъсаха с камъни. Според депутата сходен резултат е бил издирван.

„ Утре ще кажат: „ Ето – има експанзия ”. Само че експанзията не стартира от хората, които са съборили и свалили билборда. Започва от тези, които го поставят в този момент за провокация, с никаква друга. Защото няма никаква друга причина да го направиш в този момент ”, уточни той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР